Romeo Couți trage sfori la București pentru ca Doina Gradea să-l repună șef la TVR Cluj

 

Fostul director al TVR Cluj, demis acum câteva luni pentru grave deficiențe și după ce toți angajații au amenințat cu greva, este la București și face diligențe pentru a fi repus director. 

 

Interesant este că de când a fost demis din funcția de director și a trecut pe postul pe care îl deținea înainte (realizator), Couți a fost numai în concedii medicale, încasând de la stat salariul de 7.000 de lei. Chiar și acum nu este clar în ce calitate s-a deplasat la București, el fiind în timpul programului. 

 

Angajații TVR Cluj sunt în fierbere și amenință cu proteste, după ce s-a aflat că Romeo Couți este la București de câteva zile pentru a încerca să recâștige postul de director, chiar dacă pe un mandat interimar. ”Știam că e la București, dar nimeni nu avea proba directă în privința acțiunilor sale. Întâmplător al dat peste o fotografie pe Hotnews, în care apare Romeo Couți asistând la miercuri, în Parlament, la audierile din comisiile de cultură. Doina Gradea le răspundea parlamentarilor la întrebări, în timp ce Romeo Couți asista de lângă. Pentru noi acesta este un semn clar că se încearcă readucerea acestui flagel la TVR Cluj”, a precizat un angajat, sub protecția anonimatului.

 

Doina Gradea a fost membră din partea PSD în fostul Consiliu de Administrație al TVR, care a fost demis miercuri, iar Parlamentul a numit-o director interimar. 

 

Romeo Couți a fost pus șef la TVR Cluj în 2003 pe filiera Grupului de la Cluj, Ioan Rus, Vasile Dâncu și Vasile Pușcaș.

 

Acum, Couți ar fi sprijinit de șeful Consiliului Județean Bistrița, Radu Moldovan (PSD).

 

Angajații de la TVR Cluj spun că, dacă Romeo Couți revine în funcție, ei vor protesta.

 

Comentarii Facebook