REZULTATE ADMITERE ȘTIINȚE ECONOMICE CLUJ 2014: Aproape 2.000 de candidați admiși

 

ADMITERE ȘTIINȚE ECONOMICE CLUJ: La Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor Cluj candidații au susținut o probă de lingvistică.

 

Au fost 1983 de candidați înscriși și majoritatea au intrat la facultate, fiind 1.694 de locuri cu taxă și 638 de locuri la buget. De asemenea, pentru învățământul la distanță au fost alocate 755 de locuri cu taxă.

 

Niciun candidat cu media zece la BAC nu s-a înscris în acest an la FSEGA, majoritatea mediilor de admitere fiind curprinse între notele 7 și 8.

 

VEZI AICI NOTELE DE LA ADMITERE

 

VEZI AICI REZULTATELE DE LA ADMITERE

 

Tinerii spun că această facultate le oferă posibilitatea de a lucra în bănci, instituții publice, dar și să își deschidă o afacere.

 

Este un loc foarte bun, dacă îți merge mintea. Este și o facultate grea, așa că cei care ies de aici sigur sunt din elită. Pot lucra la o bancă. Acesta este visul meu. Nu vreau să mucesc pe un salariu de 1.500 de lei, așa că vreau să ajung în sistemul bacar, unde am înțeles că se pot câștiga mii de euro”, ne-a spus Darius.

 

Anna vrea să termine Ştiinţe Economice și apoi să se lanseze în afaceri. ”Aș vrea să îmi fac o mică firmă de consultanță în afaceri. Ce voi învăța aici va merge la fix. Sigur se vor face bani din consultanță, pe viitor. Piața din România trebuie să se dezvolte”, a spus ea.

 

Sunt și tineri care au ales Ştiinţe Economice pentru că a zis ”tata”. ”Tata m-a trimis aici și a zis că după ce termin îi pot conduce firma. Deci am venit împins. Mi-e teamă pentru că am auzit că profesorii sunt duri și materiile grele”, ne-a spus un alt tânăr. 

 

 

Comentarii Facebook