Realitatea TV Cluj renunta la 6 angajati. Cei care raman au salariile diminuate

Sase angajati ai Realitatii TV Cluj au fost anuntati astazi de conducerea studioului local ca televiziunea nu mai are nevoie de serviciile lor.

 

Acesta este al doilea val de disponibilizari la Realitatea TV Cluj, de la infiintare in martie 2008.

 

Studioul local Realitatea TV Cluj a fost infiintat in martie 2008. Initial televiziunea a emis 6 jurnale de stiri. La scurt timp, numarul jurnalelor a fost redus la 5, iar din august 2009 , au ramas doar doua jurnale. Asa ca de la 1 septembrie 2009 Realitatea TV a renuntat la 13 angajati din totalul de 46.

 

Se pare ca masura nu a fost suficienta pentru ca postul Realitatea TV Cluj sa supravietuiasca crizei, intrucat acum se fac din nou reduceri de personal. Mai exact, sase persoane, din cle 33 ramase, nu vor mai lucra la RTV Cluj: 4 -redactional, 1 marketing, 1- tehnic.

 

Restul angajatilor vor fi si ei afectati, intrucat conducerea Realitatea TV Cluj i-a anuntat ca salariile le vor fi reduse cu sume cuprinse intre 10 si 30 la suta.

 

 

Citeste si

 

Trustul Realitatea are probleme si la nivel national. De ieri, Realitatea Media are conturile blocate de ANAF pentru neplata CAS -ului pentru angajati. Conturile ar putea fi deblocate maine, intrucat Realitatea a achitat astazi toate datoriile.

Comentarii Facebook