Andrei Dan Hosu si-a folosit telefonul in timpul jafului de la Banca Transilvania, langa sucursala bancara


Procurorii sustin ca Dan Andrei Hosu si-a folosit telefonul mobil, in ziua atacului de la Banca Transilvania, in apropierea sucursalei bancare.

Anchetatorii sustin ca tanarul a dat un telefon si a dat mai multe apeluri in intervalul orar 16.00 - 17.00, adica exact in timpul jafului de la Banca Transilvania din Manastur.

Cartela telefonica prepaid cu numarul de apel utilizat de catre inculpatul Hosu Andrei Dan si la data comiterii faptei, asa cum rezulta din declaratia data de acesta in faa judecatorului, a primit un apel telefonic de tip voce la ora 16:59:03, cu durata de 243 secunde, moment in care cartela inculpatului era localizata in zona antenei de telefonie amplasata pe strada Parang nr. 19 din Cluj-Napoca. In continuare, la alte dou apeluri telefonice de tip voce receptionate de Hosu Andrei Dan, la orele 17:45:42, respectiv 17:51:13, cartela inculpatului era localizata in zona antenei de telefonie amplasata in Cluj-Napoca, strada Bucegi nr. 17, Bl. A4. Or, aceste date vin in contradictie cu sustinerile inculpatului, potrivit carora in intervalul orar 13.00-18.00, cu aproximatie, din cele declarate de inculpat, se afla pe strada Eroilor", se arata in motivarea propunerii de arestare intocmita de procurorii de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj.

Andrei Dan Hosu a declarat in ziua de 13 februarie s-a aflat pe Bulevardul Eroilor, la un notar impreuna cu parintii pentru a vinde un apartament. El a declarat ca sunt sase persoane care pot depune marturie pentru a certifica acest lucru.

Comentarii Facebook