Radu Bica, fostul PDL -ist, vicepreședinte al CJ Cluj arestat cu șpagă, va fi ELIBERAT

UPDATE 

 

Tribunalul Cluj a admis cererea de eliberare, iar Radu Bica va fi pus în libertate de la Penitenciarul Gherla.

--------------------------

 

Radu Bica, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Cluj, din partea PDL, a solicitat judecătorilor clujeni să fie eliberat înainte de termen.

 

Curtea de Apel Cluj l-a condamnat pe Radu Bica, în mai 2012, la 5 ani de închisoare cu executare. El a executat deja 3 ani din pedeapsă, fiind reținut și arestat în octombrie 2011. 

 

Bica a motivat că deja a fost lăsat de trei ori să meargă acasă și să își viziteze familia și că s-a reabilitat. El a spus că vrea să își refacă viața, ceea ce nu poate face din arest. 

 

Fostul vicepresedinte al Consiliului Judetean Cluj din partea PDL a fost găsit vinovat pentru luare de mita

 

Totodata denuntatoare Aspazia Droniuc, care l-a mitut pe democratul liberal cu suma de 43 de mii de lei, a fost condamnata la 1 an si 10 luni de inchisoare cu suspendare, sub control judiciar.

 

Vicepresedintele Consiliului Judetean Cluj, Radu Bica, arestat pentru luare de mita intr-un dosar de coruptie, a fost trimis in la finele anului 2011. Din interceptarile facute de DNA Cluj rezulta ca ar fi acceptat sa primeasca suma de 20.000 de euro de la Aspazia Droniuc, pentru a-i facilita obtinerea contractului de mentenanță de la Cluj Arena.

 

Citeste AICI ce acuzatii i s-au adus lui Radu Bica.

Comentarii Facebook