Pista Aeroportului, inaugurată în 26 octombrie. Clujenii vor putea câștiga UN ZBOR cu un Boeing, deasupra orașului - EXCLUSIV

 

Clujenii sunt așteptați la un miting aviatic în 26 octombrie la inaugurarea noii piste a Aeroportului Internațional Cluj. Surpriza va fi o tombolă, unde poate fi câștigat un loc într-un Boeing care va survola orașul.

 

Pista este gata, se fac acum simulări, iar în 26 octombrie va fi inaugurată. Eu îmi doresc ca toți clujenii să fie alături de noi. Până acum a costat 160 de milioane de lei, cu o depășire de 13 - 16 milioane de lei. Este prima investiție din ultimii 50 de ani, la o pistă.

 

Vom face un miting aviatic și vom lansa și o medalie. Este o investiție pe următorii mulți ani. 

 

Toți cei care vor veni vor primi un bilet, o invitație, și aceasta va fi pusă într-o urnă. Dintre cei care vor participa, oricine va putea câștiga o cursă deasupra Clujului cu un Boeing. Avionul va avea 140 de locuri și am putea face două curse. O tură deasupra orașului ar urma să dureze o jumătate de oră”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, la emisiunea Știri de Cluj LIVE (Vezi declarația video la minutul 34.00). 

Comentarii Facebook