Paszkany își dă afară vedetele de la Transilvania LIVE, pe Mihai Hurezeanu și Dana Berinde

 

Arpad Paszkany dă afară și vedetele postului Transilvania LIVE, Mihai Hurezeanu, fratele cunoscutului Emil Hurezeanu, dar și pe Dana Berinde.

 

Cei doi au fost disponibilizați în cursul zilei de marți, 5 martie, urmând ca zilele următoare să fie concediați și Raul Chiș și Adrian Ardelean, realizatorul unei emisiuni de seară. 

 

Mihai Hurezeanu și Dana Berinde realizau emisiuni la Transilvania LIVE, având salarii de circa 2.000 de euro pe lună, fiecare, conform surselor Știri de Cluj.

 

Deocamdată nu se știe ce cale va urma Hurezeanu, dar Dana Berinde se va întoarce la TVR, unde și-a ”înghețat” postul pe care îl ocupa pentru a putea angaja pe un salariu aproape triplu la Transilvania LIVE. Ea a scăpat prin această ”șmecherie” de disponibilizare.

 

Din cei peste 100 de angajați ai postului vor mai rămâne numai 30 de oameni, urmând ca televiziunea să aibă o emisie de maxim 6 ore.

 

Concedieri MASIVE la Transilvania LIVE. Paszkany își dă afară angajații

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Sabin Gherman, directorul administrativ al Transilvania LIVE, l-a concediat și pe Ovidiu Pop Fanea, producătorul general, dar și editorii postului de televiziune.

Comentarii Facebook