Pasager, batut cu bestialitate intr-o statie din Someseni de un sofer de la o firma privata! Soferul a fost sanctionat cu 10% din salariu! - VIDEO

 

Un pasager a fost batut cu bestialitate de un sofer de autobuz intr-o statie din Someseni. Barbatul este tinut de o persoana si conducatorul auto il loveste cu pumnii si picioarele.

 

Potrivit apahida.ro, tanarul l-ar fi injurat pe soferul de pe autobuzul care circula pe pe relatia Cluj-Apahida. Conducatorul auto a coborat din masina si, asistat de un controlor, care l-a imobilizat pe tanar, i-a aplicat calatorului lovituri cu pumnii si picioarele.

 

Pasagerii autobuzului au asistat la scena, dar numai dupa cateva zeci de secunde, un barbat a intervenit si l-a potolit pe soferul bataus.

 

Conducatorul auto lucreaza la firma MV Trans, care face legatura intre Cluj-Napoca-Apahida.

 

Patronul firmei MV Trans a declarat pentru Stiri de Cluj .ro ca soferul care l-a batut pe pasager a fost sanctionat cu 10% din salariu.

 

"Oricum vinovatia lui nu este chiar atat de mare cum ar putea sa para, pentru ca pasagerul s-a urcat baut in autobuz si a inceput sa faca scandal. Nu stiu, deocamdata cine este barbatul care il tine pe pasager, dar vom mai face cercetari. Conflictul dintre sofer si pasager a fost aplanat de catre taxatorul din autobuz", a declarat pentru Stiri de Cluj .ro Laurentiu Varsetcu, patronul MV Trans.

Comentarii Facebook