Meteorologii clujeni infirmă prognoză GUVERNULUI, care anunța că vine GERUL. Cum va fi vremea în REALITATE?

 

Meteorologii infirmă datele prezentate într-un document al Guvernului, prin care se spune că, în următoarea perioadă, în România se vor înregistra temperaturi anormal de reci.

 

La Cluj-Napoca, temperaturile se vor răci spre finalul săptămânii, când în timpul zilei temperaturile vor fi de 9 - 10 grade Celsius, iar noaptea de 3 - 4 grade. ”Cel care a a interpretat prognoza a citit printre rânduri. Se spune că vremea va intra in răcire normală, dar nu va fi ger. Ar trebui să scadă temperatura la -10 grade Celsius pentru a fi ger. Acest lucru poate se va semnala în Secuime, dar până la a spune că va veni o masă de aer geros e cale lungă.

 

La Cluj-Napoca, prognoza pe șapte zile arată că temperaturile vor scădea până la o maximă de 9 -10 grade, iar minimele vor fi de 3 -4 grade, dar vor fi temperaturi pozitive”, a declarat Narcis Maier, meteorolog la Centrul Meteo Regional Cluj.

 

Prognoza ANM pe Transilvania arată că vremea se va menţine mai caldă decât în mod obişnuit pentru această perioadă în primele trei zile, când temperaturile maxime se vor situa între 13 şi 15 grade, iar cele minime vor fi de aproximativ 6 grade, în medie. Pe 14 noiembrie, se va produce o răcire accentuată, astfel că maximele termice nu vor mai depăşi 10 grade, iar minimele vor scădea spre 2...3 grade. 

 

Între 15 şi 19 noiembrie, mediile temperaturilor maxime se vor situa între 6 şi 10 grade, iar ale minimelor vor fi în scădere spre 1 grad Celsius. După data de 19 noiembrie, vremea se va răci uşor de la o zi la alta, atingând, la sfârşitul intervalului de prognoză, valori maxime de 5…6 grade şi minime de aproximativ -1 grad, valori normale pentru ultima decadă a lunii noiembrie. 

 

Aproape zilnic vor fi precipitaţii, în general slabe cantitativ şi doar în jurul datei de 13-14 noiembrie şi, din nou, pe 19 noiembrie, ploile se vor semnala pe arii mai extinse. După 20 noiembrie, în cursul nopţilor, creşte probabilitatea pentru precipitaţii mixte, cu precădere în zona subcarpatică. 

 

Guvernul anunță că vine GERUL: Vor fi ”mase de aer arctic, cu GERURI ANORMALE pentru perioada următoare”

Comentarii Facebook