Mascatii care l-au atacat pe Andrei Boldijar, zis Spike Boldy, erau recuperatori EXCLUSIV


Cei patru barbati mascati care l-au atacat in apartamentul de pe strada Venus pe Andrei Boldijar, un clujean care vinde masini scumpe aduse din strainatate, cautau bani, precizeaza surse judiciare.

Andrei Boldijar i-a vandut unui important membru al lumii interlope din Bucuresti un Mercedes pentru suma de 25.000 de euro, dar masina a prezentat unele defecte, astfel ca acesta a certut returnarea sumei platite.

"Din primele informatii rezulta ca intre cele doua parti s-a purtat un dialog, dar tanarul din Cluj a refuzat sa returneze suma. Mascatii care l-au atacat in apartamentul de pe strada Venus ar fi fost trimisi de respectivul barbat din Bucuresti", au precizat surse judiciare.

Pana in acest moment, cei patru atacatori nu au fost retinuti.

Tanarul care a fost vizat de acestia, Andrei Boldijar, cunoscut sub numele de Spike Boldy, se ocupa cu vanzarea de masini scumpe aduse din strainaitate, dar si cu comertul cu produse de lux.

Boldijar este cunoscut in Cluj-Napoca sub numele de Spike Boldy si detine chiar si un site online, unde vinde produse de lux: Armani, Prada si Dolce&Gabana.

Cei patru mascati au patruns in locuinta tanarului, marti dimineata, in jurul 9.10. In casa se mai aflau si parintii lui Boldijar, care au fost agresati, dar atacatorii au fugit dupa ce Andrei a a tras asupra lor cu un pistol cu bile.

Parintii lui Andrei Boldijar au fost batuti. Tatal tanarului are o fractura de piramida nazala, mai mult coaste si a suferit un soc, fiind atacat cu un pistol cu electrosocuri. Mama acestuia a suferit lovituri in zona fetei, iar o vecina a suferit un soc in urma incidentului.

 

El este Andrei Boldijar, poreclit Spike Boldy, cel care a fost atacat de mascati pe strada Venus FOTO

Comentarii Facebook