Managerul Brantner Vereș, Eugen Vereș, filmat în timp ce blochează o stradă și îl face PROST pe un șofer - VIDEO

 

Un clujean a filmat pe o stradă din oraș momentul în care un autoturism 4X4 i-a tăiat calea, intrând pe un drum cu sens unic. Șoferul mașinii de teren este managerul firmei de salubritate Brantner Vereș, Eugen Vereș.

 

Mi-a distrus nervii vazand cum gesticuleaza sa urc pe bordura. Raspunsul lui: ca sunt prost, si ca el nu are loc sa mearga in spate (deci la nici 5 metri in spatele lui era intersectie) si ca e sens unic pt. mine nu si pt. el. (daca are 4x4 de zeci de mii de euro el ii seful soselelor, asta e mentalitatea lor ca pot circula oriunde oricum vor ei)

 

Multi ma vor critica, cred, ca nu trebuia sa urc pe bordura si sa ii fac loc, dar credeti-ma am avut o extrem de grea, am fost obosit si nu am avut chef de scandaluri, am vrut doar sa ajung acasa. E drept, mi-am pierdut firea cand am vazut cata nesimtire si tupeu o avut!”, a declarat șoferul care a filmat scena.

 

Conducătorul mașinii de teren, vinovat de întreaga scenă, este Eugen Vereș, managerul și proprietarul unei părți din firma de salubritate Brantner Vereș, care are contracte cu Primăria Cluj-Napoca.

 

Vezi AICI întreaga filmare

 

Comentarii Facebook