Locotenetul Gheorghe Alexandru, care a protestat în uniformă, ”vânat” de ARMATĂ. E pus își plătească studiile

 

Locotenentul Gheroghe Alexandru, de la Flotila 71 Aeriană Câmpia Turzii, se consideră persecutat pentru gestul din 23 ianuarie 2012, când a protestat în uniformă în București. El este pus acum de Miniterul Apărării să își plătească studiile.

 

Valoarea cheltuielilor de întreținere pe timpul școlarizării în suma de 28.702,315 lei, din cadrul U.M. nr. 01930 Câmpia Turzii se regularizează astfel: Se angajează răspunderea materială în valoare de 28.702,315 lei în sarcina Lt. (rez.) Alexandru Gheroghe GHEORGHE (...) care nu și-a respectat angajamentul semnat cu Ministerul Apărării Naționale”, se arată în decizia Ministerului Apărării. 

 

Locotenentul a fost exclus din Armată pentru gestul din luna ianuarie, dar atacat decizia în instanță. În plus, i-a cerut în scris, în 30 august, ministrului Apărării să fie repus în funcție, fără a primi încă un răspuns.

 

”Am contestat decizia de excludere, care, dacă primește aviz favorabil, va anula de drept factura, dar până la o eventuală decizie definitivă, pot trece ani de zile”, a declarat locotenentul Alexandru Gheorghe.

 

Un ofiter de la Campia Turzii a protestat in uniforma in Bucuresti! Vezi ce a declarat Alexandru Gheorghe VIDEO

 

Comentarii Facebook