Mama care si-a dus copiii la moarte in accidentul de vineri a fost amendata pentru depasirea vitezei cu cativa km inainte de tragedie


Mama care si-a dus copiii la moarte in accidentul de vineri de pe Drumul National 1F, a fost susprinsa de radar cu cativa kilometri inainte de producerea tragediei, a declarat astazi seful Serviciului Politiei Rutiere Cluj, comisarul sef Alexandru Muresan.

"Din discutiile avute cu seful politiei rutiere din Salaj am aflat ca femeia care conducea masina care a produs accidentul vineri, in care a amurit alaturi de cei doi copii ai sai, a fost oprita in localitatea Sutor pentru ca circula cu viteza si a fost amendata. Dupa cativa kilometri a produs accidentul", a precizat comisarul sef Alexandru Muresan, la Realitatea TV.

Accidentul s-a produs vineri in jurul orei 16.50 intre localitatile Sutor si Sancraiu Almasului. Femeia, in varsta de 41 de ani, aflata la volanul unui autoturism inmatriculat in Belgia, si se indrepta impreuna cu cei doi copii spre Cluj.

La un moment dat a intrat pe contrasens, pentru a face o depasire fara a semnaliza, si a intrat direct sub o cisterna incarcata cu benzina si motorina. O a treia masina a iesit de pe carosabil si a ajuns in sant, dar nimeni din autoturism nu a suferit rani.

?

Politistii care aucercetat cazul nu exclud posibilitatea ca femeia sa fi adormit la volan si sa fi ajuns pe contrasens unde s-a izbit frontal cu cisterna, care circula regulamentar si care s-a urcat cu rotile peste autoturismul cu numere de Belgia.

?

Traficul in zona a fost blocat si soferii au fost deviati pe rute ocolitoare.

Comentarii Facebook