Logodnica unuia dintre clujenii arestați în Indonezia: Nu apelăm la autorități pentru că Dumnezeu îi va ajuta

 

Geanina Gula, logodnica unui dintre clujenii arestați în Indonezia pentru că făceau tranzacții cu biblii, a declarat că cei patru știau riscurile la care se expun. 

 

Geanina Gula a aflat despre reținerea celor patru de la alți misionari care se află în Indonezia. ”Ceea ce se întâmplă acolo este foarte periculos. Ei ştiau la ce riscuri se supun şi pot să vă spun că au mai fost arestaţi şi au stat la închisoare pentru diferite perioade de timp, de la două până la patru luni. Ce se întâmplă în Indonezia este foarte periculos. Cei de acolo dau foc la bisericile creştine şi nu dau voie la introducerea de material creştin în ţară. Dacă te prind cu biblii faci închisoare”, a povestit Geanina Gula.

 

Titel Maghiar, fratele lui Ionuț Maghiar, dar și Sergiu Berci şi Daniel Ross au plecat în Indonezia în urmă cu o săptămână și urmau sp revină acasă, când au fost arestați. ”Pe drumul de întoarcere au fost prinşi. Noi nu vrem să apelăm la autorităţi deoarece credem că Dumnezeu îi va ajuta şi de această dată. Au mai fost prinşi şi arestaţi şi s-au întors de fiecare dată”, mai spus Geanina Gula

 

Patru clujeni, arestați în Indonezia pentru tranzacții cu biblii FOTO

 

Cei patru erau adepți au cultului penticostal. 

 

Titel Maghiar a absolvit Facultatea de Filosofie, Ionuţ Maghiar, cursurile Facultăţii de Electronică şi Telecomunicaţii.

 

Sergiu Berci a terminat Filologia şi vorbeşte la perfecţie engleza, franceza şi italiana. Despre al treilea tânăr, Daniel Denis Ross, nu se știu multe date. 

 

Foto: Facebook

Comentarii Facebook