Patru clujeni, arestați în Indonezia pentru tranzacții cu biblii FOTO

 

Patru tineri din Cluj Napoca, au fost reţinuţi de autorităţile indoneziene în timp ce încercau să distribuie biblii unor creştini de pe insula Maluku. 

 

Indonezia este recunoscută pentru violenţele inter religioase dintre populaţia majoritar musulmană şi minoritatea creştină. Reţinerea celor patru clujeni a avut loc în noaptea de 7/8 septembrie pe Insula Maluku din Indonezia. Cei patru sunt frații Titel Maghiar şi Ionuţ Maghiar, Sergiu Berci şi Denis Daniel Ross, informează siteul orizonturieterne.ro.

 

Foto: Denis Daniel Ross, Ionuț Maghiar, Sergiu Berci și Titel Maghiar

 

Ceea ce se cunoaşte până în prezent este faptul că cei patru se aflau în Indonezia, mai exact pe insula Maluku şi au fost arestaţi pentru că au făcut o tranzacţie cu biblii, lucru interzis în Indonezia. 

 

Cei patru sunt acuzaţi de tranzacţii cu biblii.

 

Titel Maghiar și Ionuț Maghiar urmau să se însoare în luna octombrie 2012. Primul în 6 octombrie, iar Ionuț Maghiar în 13 octombrie. 

 

Cei doi sunt născuți în Suceava, mama lor fiind din Voitinel, dar locuiau în Cluj. Ceilalți doi tineri arestați, Sergiu Berci și Denis Daniel Ross sunt originari din Alba-Iulia, dar locuiau tot în Cluj.

 

Titel Maghiar a mai fost închis în Indonezia timp de patru luni în anul 2009 tot pentru tranzacții de Biblii. 

 

Logodnica unuia dintre clujenii arestați în Indonezia: Nu apelăm la autorități pentru că Dumnezeu îi va ajuta

Comentarii Facebook