Flash mob anti eutanasierea cainilor in Piata Unirii - VIDEO si FOTO


Peste 200 de iubitori de animale s-au strans in Piata Unirii la ora 19.00 si au participat la un flash mob anti eutanasierea cainilor.


VEZI FOTO DE LA FLASH MOB!

 

Tinerii s-au tinut de maini si au format un cerc urias in Piata Unirii. Unii dintre ei au purtat si mici afise pe care au scris mesaje impotriva eutanasierii: "Pro sterilizare, Contra eutanasiere!", "Dreptul la viata", "Spune NU eutanasierii si Da sterilizarii!" si "Stop eutanasierii cainilor comunitari".

Au fost cativa care au stat direct pe caldaram, asemeni cainilor care sunt ucisi prin eutanasiere.

"Ne-am strans sa fim impotriva eutanasierii cainilor. Din pacate este o situatie foarte urata cu care ne confruntam. Solutia este sterilizarea si solutia a fost dovedita de multe orase, printre care si Oradea care de la 3.000 de caini a ajuns la 600. Eutanasierea este clar ca nu este o solutie. Opt ani de zile s-a eutanasiat in Cluj peste 150.000 de caini si care este rezultatul. Autoritatile si toti cei de la putere stiu de ce am fost noi aici doar ca merg pe interesele lor", a spus Andrada Nica, reprezentant SOS Dogs.

Organizatorii falsh mob -ului cred ca eutanasierea cainilor va fi o afacere. "60 de euro costa eutanasierea unui caine de la transport pana la incinerare si 15 euro o sterilizare. Autoritatile par a avea interesul de a-i eutanasia pentru ca primesc mai multi bani", a mai spus Andrada Nica.

Flash mob -ul a durat circa 15 minute, iar la final participantii au aplaudat. Astfel de actiuni au avut loc si in alte orase din Romania.

Comentarii Facebook