Educatoarele de la gradinita "Mica Sirena" au scapat fara sanctiuni, dupa ce i-au pus pe copii sa danseze pe Imnul PDL


Educatoarele si conducerea gradinitei "Mica Sirena" din cartierul Grigorescu au scapat fara sanctiuni, dupa ce in 8 martie i-au pus pe copii sa danseze pe imnul PDL in fata primarului Sorin Apostu.

"In urma raportului facut de comisia de verificare s-a stabilit ca programul artistic din 8 martie a fost decis de educatoare fara cunostinta directiunii. De asemenea, s-a mai stabilit ca educatoarele respective nu cunosteau ca melodiile au conotatie politica", a precizat Horia Corches, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Cluj.

In cadrul Consiliului de Administratie a ISJ Cluj s-a mai decis sa se trimite o scrisoare tuturor scolilor din judet, prin care "sa se atraga atentia asupra prevederilor legale in ceea ce priveste activitatile cu caracter politic in scoli", a mai spus Corches.

In 8 martie, primarul Sorin Apostu a vizitat gradinita "Mica Sirena" din cartierul Grigorescu, unde a fost intampinat de copii cu un moment artistic "portocaliu": un moment de dans pe melodia "Verde inrourat", imnul PDL.

Copiii au fost costumati in port popular si, in fata primarului Sorin Apostu, s-au luat de mana si au dansat pe imnul Partidului Democrat Liberal, "Verde inrourat", compus de Mircea Rusu.

Organizatorii serbarii au spus ca au vrut sa ii prezinte primarului Sorin Apostu un moment artistic deosebit, fara nicio tenta politica.

Citeste si...
Copiii de la gradinita "Mica Sirena" din Cluj au fost pusi sa danseze pe Imnul PDL, de 8 martie! - VIDEO

Directoarea gradinitei "Mica Sirena", unde copiii au dansat pe Imnul PDL: Nu am vrut sa il ovationam pe primarul Sorin Apostu!

Primarul Sorin Apostu, despre copiii care au dansat pe Imnul PDL: A fost un derapaj al cadrelor didactice!

Comentarii Facebook