Fiul unor multimilionari clujeni face concurs: Poți câștiga un ”zbor” cu trasura Ferrari F12 a Mosului

 

Fiul unor multimilionari clujeni, pilot de curse, a lansat un concurs, iar câștigătorii vor primi un ”zbor cu trasura Ferrari F12 a Moșului”.

 

”CONCURS DE SARBATORI!! Puteti castiga un zbor cu trasura Ferrari F12 a Mosului, trasa de 740 de caluti. Tot ce trebuie sa faceti este sa dati LIKE SI SHARE PUBLIC la acesta postare !! Castigatorul este anuntat in weekend”, a scris pe Facebook Bogdan Căpuşan, fiul constructorului Chimu Căpușan.

 

 

Bogdan este pilot de curse în Campionatul German de Anduranță VLN Racing Driver, iar pe contul de Facebook se laudă cu mașinile pe care le deține. Cea care atrage cel mai mult atenția este un Ferrari F12, de 740 de cai, care a costat 400.000 de euro. 

 

 

Familia Căpușan este influentă pe piața construcțiilor, iar Bogdan a studiat în SUA de unde a revenit ”la insistenţele părinţilor. Nu regret această decizie. Sigur că ei vedeau lucrurile cu alţi ochi, visul american se îndeplineşte pentru zero virgulă ceva la sută dintre cei plecaţi. În plus, la vremea respectivă lucrurile începeau să se mişte şi aici. M-am întors, deşi aveam perspective destul de bune şi în State”, povestea el într-un interviu acordat presei clujene. 

Comentarii Facebook