Fiul lui Gore a înjunghiat un om la clubul Romantic

 

Fiul lui Gore, Sami David, a înjunghiat un agent de securitate al firmei Scutul Negrul, azi noapte în clubul Romantic.

 

Sami David ar fi avut o alercație cu agentul de securitate și l-a înjunghiat în stomac, fiind transportat la UPU Cluj. Conform unor surse, victima are intestin și stomac perforat. 

 

Surse judiciare susţin că fiul lui Gore, Sami David, s-a dus în clubul Romantic, în jurul orei 4 dimineața, și a fost poftit de agenţii de ordine să părăsească localul, deoarece în urmă cu trei săptămâni a mai provocat un scandal. Atunci, fiul lui Gore a fost implicat într-o bătaie cu mai mulţi tineri din ”groapa” din Mărăşti, conduşi de un anume "Picaciu". 

 

Agenţii de pază de la Scutul Negru l-au imobilizat la vremea respectivă şi l-au predat jandarmilor.

 

Azi-noapte, fiul lui Gore s-a intors la Clubului Romantic, cel mai probabil cu intentia de a se distra. De data asta nu a mai fost lăsat să intre în local de către oamenii de ordine. 

 

Aceleaşi surse judiciare susţin că, fiind escortat spre ieşire, la un moment dat, Sami David a scos din buzunar un briceag cu care l-a lovit din întoarcere pe omul de ordine. ”A scos rapid din buzunar un cuţit cu lama foarte mică şi l-a lovit pe agentul de ordine în abdomen, provocându-i răni grave la intenstinul subţire şi ficat. În prima fază agentul de pază nici nu a sesizat că a fost înjunghiat. Abia după ce a văzut că îi curge sânge a sunat la 112 şi a cerut ajutor medical”, spune un poliţist clujean.

------------------

UPDATE

 

La data de 26 iunie a.c., ora 04:07, Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată telefonic prin SNUAU 112 despre faptul că într-un local public situat pe strada Bucureşti din Cluj-Napoca a avut loc o altercaţie.

 

Din primele verificări rezultă că, pe fondul unor altercaţii verbale, un bărbat de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, a fost agresat fizic de un tânăr pe care nu îl cunoştea. Tânărul, folosind un obiect tăietor-înţepător (cuţit), i-ar fi cauzat bărbatului leziuni în zona abdomenului care necesită circa 40 de zile de îngrijiri medicale.

 

Bărbatul de 27 de ani a fost transportat la unitatea de primi urgenţe pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

 

În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti, persoana implicată a fost identificată ca fiind un tânăr de 20 de ani din Cluj-Napoca, în cauză efectuându-se demersurile necesare în vederea depistării acesteia.

 

Cercetările se continuă pentru documentarea întregii activităţi infraţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente, pentru comiterea unei tentative la infracţiunea de „omor”, faptă prevăzută de Codul penal”, precizează IPJ Cluj.

Comentarii Facebook