Festivalul inghetatei incepe miercuri, 15 iunie, in Piata Unirii


Festivalul inghetatei incepe miercuri, 15 iunie, in Piata Unirii, si, timp de cinci zile, clujenii vor fi rasfatati de cei mai buni cofetari din Romania.


Organizatorii au pregatit spectacole de muzica, dans si teatru (Clubul Vedetelor), jocuri, concursuri cu premii si peste 5.000 de inghetate gratuite pentru copii. "Vor fi distribuite in scoli vouchere emise de catre toti producatorii prezenti la festival, iar copiii vor putea veni in Piata Unirii cu voucherul primit de la scoala pentru a primi gratuit  o inghetata de la producatorul care a emis acel voucher. Mai mult, toti cei care cumpara o inghetata la Festival intra automat intr-o tombola cu premii constand in role, carti si o bicicleta performanta", sustin reprezentantii Primariei Cluj-Napoca.

Partenerii municipalitatii in acest proiect sunt Algida, Napoca, Alpin, Gelateria Aragonese, Cofetaria Pralina, Betty Ice si Asociatia producatorilor si distribuitorilor de inghetata.

Aceasta este cea de-a doua editie a festivalului, dupa ce prima a fost un real succes cu circa 10.000 de vizitatori pe zi si aproximativ 40.000 de inghetate consumate.

Cele mai vandute au fost inghetatele cu aroma de ciocolata, vanilie, capsuni si fructe de padure.

Comentarii Facebook