Escrocii clujeni care vând apă în loc de motorină și-au reluat activitatea. Vezi cum își racolează clienții AUDIO



Escrocii care păcăleau clujenii încercând să le vândă apă în loc de motorină și-au reluat activitatea, după ce în urmă cu aproximativ trei săptămâni poliția a reținut pentru 24 de ore doi bărbați în cartierul Someșeni.

Un clujean susține că a primit un telefon de la un bărbat care s-a oferit să îi vândă motorină la un preț avantajos. Bărbatul i-ar fi luat numărul potențialului client de pe un site de anunțuri, unde acesta își pusese la vânzare autoturismul.

Am fost sunat de un individ care m-a întrebat dacă nu vreau motorină. Asta după ce tocmai am pus mașina la vânzare pe un site de anunțuri”, ne-a relatat un clujean.

Bărbatul a înregistrat convorbirea cu presupusul ”vânzător”, care îi spunea că are 300 de litri de carburant de vânzare, precizând că el va asigura și bidoanele în care va fi pus combustibilul.


”Vânzător”: Ok. Vă dau 150 de litri, atâta tot că durează cam 20 de minute până când pregătesc totul. Cam în 10 minute vă puteți pregăti să porniți spre Ambient?

Cumpărător: Pai cam în 10 minute nu. Mă duc acasă să iau mașina, să iau bidoanele și să vin încolo.

V.: Bidoane nu pentru că vă dau eu și data viitoare veniți tot cu ele.


”Vânzătorul” a stabilit că întâlnirea va avea loc în față la Ambient, în Someșeni, unde urma să îi dea clujeanului 150 de litri de ”motorină” la prețul de 4 lei/ litru.

Polițiștii i-au reținut, în data de 27 mai, pe doi bărbați, tot în cartierul Someșeni, după ce i-au prins în flagrant în timp ce încercau să vândă unei persoane de 40 de ani, din judeţul Bistriţa-Năsăud, 200 de litri de ,,motorină” (apă) contra sumei de 800 de lei.

Decis să îl dea în vileag pe cel care s-a oferit să îi vândă motorina, bărbatul a mers la poliție, însă acesta susține că nu polițiștii nu și-au dat interesul.

După ce am fost sunat m-am dus la Poliție cu înregistrarea, însă nu i-am văzut că își dau interesul. Au spus că văd ei mâine, poimâine. Eu aveam direct conversația pe telefon, cu toate detaliile. Trebuia doar să meargă și să îi ridice”, a mai declarat clujeanul.

Comentarii Facebook