Pompierii clujeni, campioni la descarcerare şi acordarea primului ajutor


Pompierii clujeni au obținut primele locuri la competiţia interjudeţeană de descarcerare şi acordare a primului ajutor calificat.

Clujenii au obținut locul I şi „cel mai bun comandant de echipaj” la proba „Descarcerarea din vehicule” şi locul II la proba „Acordarea primului ajutor calificat”, în cadrul competiţiei ce a reunit pentru întrecere echipaje de intervenţie din şase inspectorte pentru situaţii de urgenţă, respectiv din judeţele Bistriţa-Năsăud, Cluj, Satu-Mare, Sălaj şi Maramureş.

Echipajul premiat la această competiţie a fost constituit din următorii pompieri: plt. maj. Rapan Cristian (comandant echipaj descarcerare), plt. Irimias Daniel, plt. maj. Mocanu Iulian si plt. Uţiu Sorin din Detasamentul de Pompieri Cluj-Napoca, plt.maj. Obreja Horaţiu din Detasamentul de Pompieri Dej, plt.maj. Braneanu Gabriel din Secţia de Pompieri Colina (Municipiul Cluj-Napoca), precum şi plt.adj. Alin Muresan din cadrul ISU Cluj, în calitate de membru al comisiei de evaluatori, anunță reprezentanții ISU Cluj.

Evenimentul s-a desfăşurat în municipiul Baia Mare, în perioada 12-13.06.2014, fiind organizat sub egida Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, structura naţională responsabilă de managementul situaţiilor de urgenţă şi ce vizează eficientizarea acțiunilor de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență.

Comentarii Facebook