Un elev de 10 ani a MURIT la liceul Bathory. Vezi cum s-a întâmplat tragedia - VIDEO

 

Elevul care a murit la Liceul Bathory se numeşte Daniel B. şi era foarte bun la învăţătură. Cauza cea mai probabilă a decesului este un anevrism cerebral.

 

O comisie de poliţişti şi inspectori şcolari au declanşat o anchetă şi au audiat toate persoanele care au intrat în contact cu elevul Daniel B., fie ei profesori sau elevi.

 

La ora 14.00, elevii din clasa a lV-a, în care învăţa şi elevul care a murit, aflați în regim de afterschool, se îndreptau spre restaurantul unde ar fi urmat să ia masa. La un moment dat, la ieşirea din clădire, lui Daniel B. i s-a făcut rău şi a căzut fulgerat la pământ. Acest fapt este confirmat de un coleg al lui Daniel, care se afla în spatele lui. "Era în faţa mea. Nu s-a ferit deloc şi a căzut în faţă. Eu m-am ţinut de clanţa de la uşă ca să nu cad peste el", a spus copilul.

La scurt timp, la faţa locului a ajuns profesorul de serviciu care, la rândul lui, l-a alertat pe medicul de familie. Acesta a început manevrele de resuscitare până când la faţa locului au ajuns medicii de la SMURD. Medicul şcolar a declarat că leziunile suferite în zona capului, ca urmare a căderii, nu au legătură cu starea de comă de gradul 4 în care se afla Daniel.



După mai multe manevre de resuscitare medicii de la SMURD l-au transportat pe Daniel la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul de Copii, copilul fiind în comă de gradul patru.

Medicul şcolar a mai declarat că în cursul lunii octombrie Daniel ar fi leşinat în curtea şcolii. "În toamnă elevul a leşinat din nou şi atunci a fost reinvestigat de medici, dar nu am primit date suplimentare de la părinţi", a spus medicul.

Doctorul Călin Lazăr, directorul medical de la Spitalul de Copii din Cluj-Napoca, nu exclude ca posibilă cauză a decesului un anevrism cerebral. "Este posibil orice. Să aşteptăm rezultatul autopsiei şi atunci se va putea spune cu exactitate care a fost cauza decesului".

Comentarii Facebook