Doi clujeni, tată și fiu, s-au înecat în Marea Neagră, la Mangalia (pe plaja Laguna)

 

Doi clujeni, tată și fiu, au dispărut în apele Mării Negre, fiind căutați de scafandri și salvatori.

 

Echipajele Ambulanței Constanţa au fost solicitate să intervină, luni, 22 august, în Mangalia, pe plaja Laguna, unde un bărbat în vârstă de 45 de ani a fost scos din apă inconştient. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD.

 

Bărbatul a fost resuscitat, dar a decedat. La scurt timp după decesul bărbatului de 45 de ani, ISU şi cadrele medicale au fost anunțate că un minor, de 17 ani, a intrat în apă şi nu a mai ieşit. Acesta era fiul celui decedat, care ar fi sărit să își ajute tatăl.

 

Familia celor doi, care locuiește la Dej, este în șoc după cele petrecute. Scafancrii vor continua să caute trupul tânărului de 17 ani. 

 

Ne sunt sufletele impietrite de durere la aflarea vestii disparitiei nedrepte a celui care a fost un prieten . I-am cunoscut, i-am apreciat, l-am admirat! Vom ramane vesnic in amintirea noastra! Suntem alaturi de familiile indoliate. Sincere condoleante familiei Butuza”, a scris cineva pe contul de Facebook al tânărului.

 

Sufletule... eu încă sunt şocată de vestea ce am primit-o mai devreme. Refuz să cred că ai plecat aşa repede dintre noi.. îți mulțumesc pentru prezența ta în viața mea şi a celor din jur! Ai fost o persoană minunată, mereu cu zâmbetul pe buze. Zbor lin! Dumnezeu să te odihnească în pace”, a mai completat cineva.

 

În 20 august fusese ziua de naștere a lui Gabriel.

 

Comentarii Facebook