Social

Clujeanul Adi Hadean va purta torta olimpica la Londra: "Este o onoare pentru mine"

  
Bloggerul culinar Adi Hadean a fost desemnat, alaturi de alti patru romani, sa poarte in Marea Britanie torta olimpica.

Alegerea celor cinci s-a facut in urma proiectului national "Eroi locali" lansat de Samsung, sponsorul Olimpiadei de la Londra din 2012.

Persoanele alese pentru a reprezenta Romania sunt: Adrian Hadean, Bogdan Cismariu, Marius Radu, Cristina Bogdan si Catalin Stelian.

Clujeanul Adrian Hadean s-a evidentiat prin implicarea in proiectului lansat de Primaria Cluj-Napoca, prin care se urmareste imbunatatirea modului in care sunt hraniti copiii in gradinite.

 

"Este o onoare pentru mine nominalizarea si apoi desemnarea mea ca reprezentant al Romaniei, alaturi de ceilalti patru. Munca pe care am depus-o isi arata roadele. Ma bucur sincer", a spus Adi Hadean.

 

"In toamna anului trecut, am fost desemnat intr-un proiect Samsung 'Pasiuni care schimba vieti' prin care erau scosi in evidenta oamenii din comunitatiile locale care au realizari. O cititoare a blogului meu, Ana Ciotlos, m-a propus si am fost votat de multa lume.

Am intrunit suficient de multe voturi pentru a merge mai departe si, dupa ce au numarat voturile, cei de la Samsung mi-au cerut sa le raspund la emailuri celor de la Comitetul Olimpic din Londra. Am fost verificat si acum cateva zile am fost anuntat ca am trecut de faza cu verificarile si ca sa fiu pe faza ca va fi eliberat comunicatul oficial prin care am fost desemnat purtator de torta", a spus Adrian Hadean.

Bloggerul clujean va purta torta olimpica in 19 iulie in orasul Ramsgate din Marea Britanie. "Eu zic ca este o sansa fantastica pe care nu o au foarte multi oameni si promit sa nu imi bat joc de ea. Voi purta echipamentul oficial al purtatorilor de torte. Le-am trimis masurile de haine si voi alerga. Sunt pregatit pentru ca oricum visul meu este sa alerg la maraton, astfel ca ma pregatesc intens si alerg zilnic", a mai spus Adi Hadean.

 

Calatoria de 70 de zile pentru Cursa de Purtare a Tortei Olimpice din Londra 2012 va incepe in Marea Britanie sambata, 19 mai, si va parcurge mai multe zone culturale. Prin vizitarea a 1.000 de orase si provincii de-a lungul rutei de 8.000 de mile, Torta Olimpica are rolul de a incanta publicul britanic si de a marca startul oficial al Jocurilor Olimpice din Londra 2012 prin celebra sosire la Stadionul Olimpic din data de 27 iulie, precizeaza reprezentantii Samsung.

 

Adi Hadean a pregatit peste 100 de retete de mancare pentru gradinitele din Cluj! Galerie VIDEO si FOTO

coral1_1_1.jpg
20-3-2012, 14:32
19 vizualizări
2 comentarii
brancusi21-3-2012, 10:13
esti redus mintal,bre dane,poate este nasut in baia-mare ,dar daca are domiciluil si locuieste in cluj,este clujan,ca si cadu,marga,boc,lucan ,etc,poate chiar si eu si tu
Dan20-3-2012, 23:53
clujeanul vostru e baimarean de fapt.

Cele mai citite ştiri din Social

2881 vizualizări
23-6-2018, 21:07
Cluj: Cel mai fumos CURCUBEU al anului - VIDEO» Vezi tot
2169 vizualizări
24-6-2018, 11:43
Accident grav pe un drum din Cluj. Un șofer a adormit la volan și a intrat cu Audi-ul într-un cap de pod FOTO» Vezi tot
1413 vizualizări
23-6-2018, 21:15
Sute de participanți la marșul gay de la Cluj - VIDEO» Vezi tot
670 vizualizări
23-6-2018, 12:42
Protest pe grindină, al Noii Drepte, la Cluj. Militează pentru familia tradițională FOTO/VIDEO» Vezi tot
666 vizualizări
23-6-2018, 11:27
Tâlhari reținuți la Cluj. I-au smuls lănțișorul de la gât unei femei în plină zi, în cartierul Între Lacuri» Vezi tot

Sondaj de opinie:

Dacă în toamnă ar fi alegeri parlamentare, ce partid ați vota?