Clujeancă dispărută de acasă, găsită moartă de polițiști. Femeia a plecat la plimbare și nu s-a mai întors


Polițiștii clujeni au depistat trupul neînsuflețit al unei clujence, de 64 de ani, dispărută de acasă din data de 20 februarie.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că numita CHIOREAN ELENA, de 64 de ani, din Cluj-Napoca, a plecat de la domiciliu din data de 20 februarie a.c. şi nu a mai revenit”, informează IPJ Cluj.

Totuși, la câteva ore de la acest anunț, oamenii legii au precizat că au descoperit trupul neînsuflețit al femeii, la ieșide din localitatea Someșul Rece.

La iesire din localitatea Somesul Rece a fost identificat cadavrul femeii a carei disparitie a fost mediatizata.

In urma cercetarii la fata locului, pe corpul persoanei nu au fost observate urme vizibile de violenta”, au transmis polițiștii clujeni.

Conform oamenilor legii, urmeaza a fi efectuata necropsia pentru a se stabili cauza decesului, iar cercetarile continua pentru stabilirea imprejurarilor exacte in care a survenit decesul femeii.

Potrivit unui anunț postat pe Facebook de o rudă a victimei, în încercarea de a o găsi, clujeanca a plecat la plimbarea sa zilnică, luni, însă nu a mai revenit acasă și nici la telefon nu mai răspundea.

Comentarii Facebook