Clujeancă de 21 de ani, batjocorită într-un tabloid cu o fotografie în care nu poartă slip. Cât de reală e POZA? - FOTO

 

O clujeancă de 21 de ani a apărut într-un tabloid cu o fotografie în care nu poartă slip. În realitate, poza era trucată, iar acum Lorena Gagea este decisă să dea în judecată publicația wowbiz.ro.

 

Lorena a postat fotografia în 6 august pe contul său de Facebook. Câteva zile mai târziu, în 19 august, pe site -ul facebou.ro a apărut aceeași fotografie, însă trucată într-un mod grosolan, în care Lorena nu mai purta slip. Era vizibil șnurul alb de la costumul de baie, iar pielea era mult mai închisă la culoare decât ar fi trebuit, semne clare că fotografia nu este reală. FOTO ÎN PARTEA DE JOS A MATERIALULUI

 

Cu toate acestea, în wowbiz a apărut un articolul cu titlul ”Fotografie penala! Pustoaica asta de pe plaja de la Mamaia a vrut multe Likeuri pe Facebook si si-a facut poza asta! N-a avut nicio jena sa renunte la slip in fata a sute de barbati care se holbau la ea”. 

 

Imaginea a stârnit un adevărat scandal pe Facebook, foarte mulți oameni sfătuind-o pe Lorena să se adreseze justiției. 

 

Cine si o permis sa imi modifice poza de pe Facebook? In primu rand nici nu am puso ca sa primesc multe likeuri cum ziceti voi...daca nu stergeti anunutu asta de cacat va dau la politie!”, a scris Lorena.

 

Dai in judecata , ca deja abuzeaza ... poate iei si niste bani :))) daune morale :-?? zic eu .. :)) , oricum astea tre' batuti !”, i-a transmis un utilizator Facebook. 

 

Trebuie sa faci ceva! Nu poti sa ii lasi asa! Cum sa iti fure poza dupa profilul tau si sa o modifice asa?”, a mai spsu cineva. 

 

Pune mana si angajeaza un avocat bun si ai sanse sa -i faci praf ! sa i inveti minte !”, a mai sfătuit-o cineva pe Lorena. 

 

 

 

Comentarii Facebook