Clujeancă dată jos din autobuzul CORA în Grigorescu, de un șofer AROGANT / UPDATE: Replica celor de la Cora

 

O femeie a fost dată jos de șofer din autobuzul de Cora.

 

Șoferul autobuzului de Cora care a plecat la 9.40 spre centru a luat la rost și a dat jos o doamnă care a urcat de pe Alexandru Vlahuță. Încă unul care se crede ce nu e! Doamna a izbucnit în lacrimi și a încercat să-i explice c...tului că e client fidel Cora. Ce-ar fi ca supermarketul Cora să reglementeze odată regimul acelor autobuze, ca să nu mai fim umiliți de neica nimeni! Ideea era că poate circula cu ele oricine are legitimație de Cora, nu? M-am dat și eu jos cu doamna, care mi-a arătat cele două bilete pe care le avea în mână. ”N-am luat niciodată ce nu era al meu. Sunt cinstită. Cu ce drept m-a luat la rost?” Cu ce drept CTP și Cora?”, ne-a relatat un martor la incident.

 

Pe site -ul oficial al Cora scrie că aceste autobuze sunt gratuite pentru clienții supermarketului. 

-------------------

UPDATE

 

In legatura cu articolul postat astazi pe site-ul dvs., http://www.stiridecluj.ro/social/clujeanca-data-jos-din-autobuzul-cora-in-grigorescu-de-un-sofer-arogant, facem urmatoarele precizari:

 

Cora Romania a subcontractat serviciul de transport de la firma CTP – Compania de Transport Public Cluj,  prin urmare nu avem, din pacate, control asupra soferilor de pe autobuzele cora, care nu sunt anagajatii nostri directi.

 

Regretam producerea incidentului semnalat de dvs. si ii cerem scuze doamnei care a avut de suferit de pe urma comportamentului abuziv al soferului.

 

De altfel, imediat ce am fost informati despre acest incident am luat legatura cu firma de transport si le-am solicitat ca soferii sa aiba un comportament adecvat cu pasagerii. Le-am amintit, de asemenea, de conditia impusa de Cora, aceea ca soferii sa solicite pasagerilor cardul de fidelitate Cora, atunci cand acestia iau  autobuzul din statii intermediare.

 

Cora isi reafirma respectul pentru clienti, acesta fiind motivul pentru care a pus la dispozitia acestora o linie de transport care sa le faciliteze accesul la magazin”, precizează reprezentanții CORA.

Comentarii Facebook