Miercuri 24 Aprilie

Cluj Arena nu are autorizație de la ISU

 

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Ion Moldovan, a declarat că stadionul Cluj Arena nu are autorizație de la pompieri.

 

Cluj Arena nu este autorizată din punctual nostrum de vedere nici acum. Sunt probleme ce ţin de instalaţiile speciale de desfumare şi alte lucruri. S-au făcut demersurile necesare la Consiliul Judeţean, dar n-au revenit pentru autorizare. Sala Polivalentă are autorizaţie de la ISU”, a susţinut Moldovan, conform adevărul.ro.

 

Managerul SC Cluj Arena SA, Radu Rațiu, a declarat pentru Știri de Cluj că stadionul a avut autorizație, dar aceasta a expirat. El nu a știut să spună când a expirat autorizația. ”Suntem în reautorizare. Noi am avut verificare anul acesta, împreună cu cei de la ISU. Singura chestie care nu mergea erau ceva casete de fum din parcarea subterană, pe care le-am remediat. S-au inundat toate încăperile din station, sprinklere, extinctoarele sunt valabile și am făcut testele necesare”, a spus Radu Rațiu.

 

El a spus că a făcut cerere de reautorizare, în din 30.06.2015. ”Noi le-am făcut cerere să vină. Azi vară au fost în verificare. La Untold au venit și au verificat. Numai în urma testelor s-a dat avizul de funcționare”, a mai spus managerul Cluj Arena.

 

El a spus că societatea a fost amendată cu 1000 de lei pentru lipsa autorizației.  

Comentarii Facebook