Cluj - Bătut și UMILIT de doi șmecherași. L-au călcat în picioare - VIDEO ȘOCANT

UPDATE

 

Poliția Cluj i-a identificat pe cei doi agresori, în jurul orei 20.00, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore.

 

Surse din cadrul Poliției Cluj susțin că Cristian Szabo și Lucian Varadi, ambii de 17 ani, l-au bătut cu bestialitate pe un alt tânăr, de 18 ani, duminică, pe strada Fabricii de Zahăr.

 

Victima s-a prezentat abia în cursul zilei de luni, 29 august, în jurul orei 18.20, la Secția 2 Poliție. ”A fost dus la UPU Cluj pentru a fi constatate leziunile. I-au fost acordate între 7 și 8 zile de îngrijiri medicale, astfel că fapta se încadrează la lovituri sau alte violențe. În jurul orei 20.30, cei doi agresori au fost luați de acasă și aduși la Secția 2 Poliție. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore”, au precizat sursele Știri de Cluj. 

 

Din primele cercetări nu rezultă că victima s-ar fi drogat. Agresorii s-ar fi folosit de această scuză pentru a-și justifica actele de violență. ”Bătaia a pornit de la o divergență. Unul dintre agresori se cunoștea cu victima. S-au înjurat, iar apoi cei doi l-au bătut măr. Așa cum se vede și pe imaginile video, cei doi au folosit forță disproporționată pentru situația dată”, a mai spus sursa citată.

 

------------------------- 

Un clip video în care un adolescent este călcat în picioare, la propriu de doi, șmecherași face furori în mediul online.

 

Cazul s-a petrecut la Cluj-Napoca.

 

Se pare că cel bătut ar fi consumat droguri legale, iar cei doi agresori voiau să îi dea o lecție. Numai că lecția s-a transformat într-o bătaie soră cu moartea, în care victima a primit lovituri de picior în cap. Pe filmare, la final se aude cum unul dintre agresori s-a șocat și el de duritatea loviturilor aplicate.

 

Acest caz trebuie să fie anchetat de Poliția Cluj. SHARE pentru sensibilizarea anchetatorilor.











 

Victima a făcut plângere la Poliția Cluj. Bătaia s-a produs în cursul zilei de duminică, pe strada Fabricii de Zahăr. ”Victima s-a prezentat la Secția de Poliția și este audiată. Urmează să fie identificați agresorii și aduși la audieri”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj. 

 

Cei doi agresori sunt Lucian Varadi și Cristian Szabo (foto mai jos).

 

Foto: Lucian Varadi

 

Foto: Cristian Szabo

Comentarii Facebook