Miercuri 24 Aprilie

Poliția Cluj a identificat BESTIILE, care l-au bătut pe tânăr în Mărăști. Ce măsură s-a LUAT de urgență - FOTO

 

Poliția Cluj i-a identificat pe cei doi agresori, în jurul orei 20.00, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore.

 

Surse din cadrul Poliției Cluj susțin că Cristian Sabo și Lucian Varadi, ambii de 17 ani, l-au bătut cu bestialitate pe un alt tânăr, de 18 ani, duminică, pe strada Fabricii de Zahăr.

 

Victima s-a prezentat abia în cursul zilei de luni, 29 august, în jurul orei 18.20, la Secția 2 Poliție. ”A fost dus la UPU Cluj pentru a fi constatate leziunile. I-au fost acordate între 7 și 8 zile de îngrijiri medicale, astfel că fapta se încadrează la lovituri sau alte violențe. În jurul orei 20.30, cei doi agresori au fost luați de acasă și aduși la Secția 2 Poliție. Ei au fost reținuți pentru 24 de ore”, au precizat sursele Știri de Cluj. 

 

Din primele cercetări nu rezultă că victima s-ar fi drogat. Agresorii s-ar fi folosit de această scuză pentru a-și justifica actele de violență. ”Bătaia a pornit de la o divergență. Unul dintre agresori se cunoștea cu victima. S-au înjurat, iar apoi cei doi l-au bătut măr. Așa cum se vede și pe imaginile video, cei doi au folosit forță disproporționată pentru situația dată”, a mai spus sursa citată.

 

Vezi AICI imaginile extrem de violente.

Comentarii Facebook