Cine e medicul de la Oncologie, la care DNA Cluj a făcut percheziții - VIDEO

 

UPDATE 

 

Managerul Institutului Oncologic a oferit unele informații vagi, dar a refuzat să ofere vreun nume, nici măcar la ce cabinet s-au făcut percheziții.

 

A fost o percheziție din partea DNA, care a vizat un cabinet medical și o singură persoană care desfășoară activitatea medicală. Am luat la cunoștință de această percheziție și aș vrea să precizez că Institutul Oncologic nu este în niciun fel implicată în această urmărire penală”, a spus Dr. Achimaş-Cadariu Patriciu, directorul Institutului.

 

Directorul Institutului nu a putut spune care cabinet medical este vizat de percheziții. 

 

Întrebat a spus că numai un cabinet și numai o persoană este vizată de anchetă, fără a oferi vreun nume.

 

În rest, Dr. Achimaş-Cadariu Patriciu l-a luat pe nu în ”brațe” și nu a mai dorit să ofere informații.

----------------------

Procurorii DNA Cluj au făcut percheziții la spitalul de zi de la Institutul Oncologic din Cluj-Napoca, în cardul unei anchete care vizează spăgi mascate oferite de firmele de medicamente.

 

Procurorii ar fi descins la cabinetul conferențiarului dr. Tudor Ciuleanu, conform unor surse judiciare. Nu se știe care a fost implicarea acestuia în acest caz. Telefonul de la cabinetul acestuia era ocupat în permanență, astfel că nu a putut fi contactat.

 

Ciuleanu are funcții importante. Este membru al Comisiei de oncologie a MSP, Ministerul Sănătăţii Publice, Bucureşti, coordonator pentru județul Cluj al Programului Naţional 4 (oncologie), Casa Judeţeană Cluj de Asigurări de Sănătate, Cluj-Napoca, și co-preşedinte al Comisiei de oncologie, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, Bucureşti.

 

Procurorii cercetează o rețea de medici oncologi care ar fi beneficiat de avantaje materiale din partea firmelor de medicamente pentru ca apoi să aprobe cumpărarea unor medicamente pentru tratarea pacienților diagnosticați cu cancer.

 

 

Conf: Tudor Ciuleanu

 

PERCHEZIȚII LA INSTITUTUL Oncologic Cluj: Medicii mergeau în Las Vegas și Canada pe banii industriei farmaceutice

Comentarii Facebook