Cei doi suspecti arestati in dosarul jaf la Banca Transilvania au fost eliberati de la Penitenciarul Gherla- VIDEO

 

Bogdan Baciu si Andrei Hosu au iesit in aceasta dupa-amiaza de la Penintenciarul de Maxima Siguranta Gherla. Ei au fost eliberati in baza unei hotarari a Curtii de Apel Cluj, care a respins recursul facut de procurori la decizia Tribunalului de a inlocui masura arestarii preventive cu aceea de a nu parasi localitatea de domiciliu.

 

Bogdan Baciu si Andrei Hosu au iesit pe poarta penitenciarului in jurul orei 17,30 si au declarat ca s-a facut dreptate, Ei au spus ca atat personalul penitenciarului, cat si procurorii ar trebui sa se spovedeasca, pentru ceea ce le-au facut.  Amandoi au spus ca in primele zile de libertate vor sta alaturi de familie si ca sunt increzatori in justitia romana, chiar daca au stat atat timp in inchisoare.


Cei doi tineri au fost arestati in 19 ianuarie 2010, si au fost acuzati ca sunt autorii jafului de la sucursala Bancii Transilvania din cartierul clujean Manastur, care a avut loc 13 februarie 2009. Cei doi au negat tot timpul acest lucru, iar acum instanta a hotarat ca nu exista suficiente probe pentru ca acestia sa mai ramana in arest.

 

Vezi si...

Andrei Hosu a fost asteptat acasa, in Manastur, de zeci de vecini - VIDEO

Comentarii Facebook