Bătaie la club Nox, de pe strada București: Și-a făcut dreptate cu crosa de golf

 

Un nou scandal a avut loc la Club Nox, de pe strada București, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un client al localului a fost lovit cu crosa de golf. 

 

Scandalul a izbucnit în jurul orei 3.00, când în local au intrat trei persoane care s-au luat la bătaie cu clienții și oamenii de ordine. ”Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj s-a primit o sesizare telefonică cu privire la faptul că la un bar situat pe str. Bucuresti este scandal, fiind implicate mai multe persoane. La faţa locului au fost dirijate două patrule de siguranţă publică, poliţiştii identificând în local mai multe persoane, precum si angajati de la o firmă de pază.

 

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că în jurul orelor 03.00, în bar au intrat trei persoane, iar una dintre acestea a scos o crosă de golf cu care l-a lovit pe un client al localului, între aceştia intervenind alte persoane din bar care i-au despărţit.  Poliţiştii au identificat cele trei persoane, stabilind că aceştia au venit la solicitarea unui angajat al barului, cu intenţia de a dicuta cu trei clienţi, în vederea aplanării unei stări conflictuale, dar P.R., de 32 ani, a luat crosa de golf şi l-a lovit în zona capului pe C.G.A., de 30 ani”, precizează polițiștii.

 

Victima a fost transportată la UPU Cluj. Polițiștii au formulat încă o cerere de suspendare a activității clubului Nox, ”având în vedere actele de tulburare a ordinii şi liniştii publice înregistrate în zona barului”. 

 

În 25 noiembrie a.c. Primăria municipiului Cluj-Napoca a emis dispoziţie de suspendare a activităţii barului, în prezent decizia fiind contestată în instanţă”, au mai spus polițiștii.

 

La finele lunii noiembrie, la clubul Nox, de pe strada București, a mai avut loc un ”măcel”, fiind folosită o sabie și cuțite de doi frați romi, care s-au bătut cu forțele de ordine.

 

Doi romi implicați într-un MĂCEL cu săbii în centrul Clujului. VIDEO - IMAGINI ȘOCANTE

Comentarii Facebook