Imagini de la accidentul din Gilău, care a șocat opinia publică! BMW -ul făcut PRAF - FOTO

 

Șoferul BMW -ului care a provocat accidentul mortal de la Gilău nu a fost eliberat din arest. Gabriel C. este cercetat în stare de reținere, după ce s-a urcat băut la volanul BMW -ului său.

 

Conform polițiștilor, în 30 noiembrie, la ora 6.55, pe DN1 E60, la km. 491+584 m, pe raza com. Gilău, ”un tânăr de 28 ani, în timp ce conducea un autovehicul din direcţia Cluj-Napoca spre Huedin, nu a redus și adaptat viteza de deplasare și nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers spre stânga, a pătruns în parcarea unui imobil unde a acroșat un bărbat de 49 ani, în calitate de pieton, pe care l-a proiectat sub o autoutilitară, ce staționa regulamentar în aceeași parcare. 

 

Autoturismul  pierdut de sub control a intrat de asemenea în coliziune cu o altă autoutilitară și cu un autotractor marca DAF, ambele autocamioane aflându-se regulamentar în staționare, în parcarea imobilului.

 

Accidentul s-a soldat cu decesul pietonului şi avarierea  a patru autovehicule, valoarea pagubelor fiind de aproximativ 50.200 lei”.

 

Polițiștii au constatat că șoferul de 28 ani nu s-a asigurat la schimbarea ”direcției de mers”, a derapat și a intrat într-o parcare, unde a lovit mortal un bărbat și a acroșat 3 TIR -uri.

 

Gabriel C. a lăsat acasă o soție însărcinată și a cerut să fie eliberat pentru a fi alături de ea. Cererea i-a fost respinsă.

Comentarii Facebook