Autobuz implicat intr-un accident pe Bulevardul 21 Decembrie 1989: a acrosat o tanara care astepta la trecerea de pietoni!


O tanara de 24 de ani a fost acrosata de autobuzul 24 in timp ce astepta la semafor pentru a traversa pe Bulevardul 21 Decembrie 1989.

Accidentul a fost provocat de un sofer care a iesit de pe strada Paris si nu a respectat indicatia "obligatoriu la dreapta".

"Accidentul s-a produs in jurul orei 10.00. Autoturismul i-a taiat calea autobuzului si a mers inainte cu toate ca acest lucru este interzis. Autobuzul a lovit autoturismul si a ricosat in zona trotuarului unde a lovit o tanara de 24 de ani care astepta la trecerea de pietoni sa se faca verde pentru a putea traversa", a declarat pentru Stiri de Cluj inspectorul Gina Pop, purtatorul de cuvant al IPJ Cluj.

Tanara si soferul, care a produs accidentul, au fost transportati la Unitatea de Primire a Urgentelor Cluj pentru ingrijiri medicale.

Vina pentru producerea acestui accident apartine soferului din autoturism, care nu a respectat semnificatia indicatoarelor. Politia ii va suspenda permisul si va fi cercetat pentru vatamare corporala din culpa.

 

Foto: Arhiva

Comentarii Facebook