Dan Andrei Hosu, suspect in dosarul "Jaf la BT", si tatal lui au cedat nervos! Vezi ce acuzatii le-au adus procurorilor - VIDEO


Dan Andrei Hosu si tatal lui, Ioan Hosu, au lansat un tir de acuzatii la adresa procurorului Isaia Ciumarnean, care a instrumentat cazul "Jaf la Banca Transilvania. "E un incompetent care a masluit probele", a spus Dan Andrei Hosu.

Dupa ce instanta de la Curtea de Apel Cluj a admis cererea procurorilor de mentinere a celor doi suspecti, Dan Andrei Hosu si Bogdan Baciu, in arest, tinerii au erupt la iesirea din sala de judecata.

"Intrebati-l pe domnul Ciumarnean (n.red Isaia Ciumarnean) cum sta cu dosarul. Ne-a inscenat tot ADN -ul. Domnul Ciumarnean ne-a inscenat tot pentru ca e cu Rosianu (n.red. Aurel Rorianu, lider al rromilor) pe mana. Ciumarnean baga oameni nevinovat in puscarie. E un om incompetent care nu stie sa isi faca datoria", a urlat Dan Andrei Hosu pe holurile Tribunalului Cluj.

Ioan Hosu, tatal tanarului, s-a lansat si el intr-o serie de acuzatii la adresa procurorilor si a judecatorilor, a spus Ioan Hosu.

Cei doi tineri au fost eliberati miercuri dimineata, printr-o decizie a Tribunalului Cluj, dar procurorii au facut recurs, care a fost admis.

Citeste si...

Suspectii in cazul "Jaf la Banca Transilvania" nu au fost eliberati: "Isus a fost rastignit nevinovat, la fel suntem si noi"

Comentarii Facebook