Suspectii in cazul "Jaf la Banca Transilvania" nu au fost eliberati: "Isus a fost rastignit nevinovat, la fel suntem si noi"

 

Judecatorii Curtii de Apel Cluj au admis recursul facut de procurori la decizia Tribunalului Cluj de miercuri dimineata, care a dispus ca cei doi suspecti sa fie eliberati de indata pentru ca mandatul de retinere a expirat.

 

Judecatorii Curtii au considerat, insa, ca mandatul a fost prelungit legal si cei doi suspecti trebuie sa ramana dupa gratii.

 

Avocatul lui Andrei Hosu si Bogdan Baciu, Mihai Giurgea, a declarat ca se va face din nou o cerere de inlocuire a masurii de arest preventiv cu obligarea de a nu parasi localitatea si tara. "Speram ca Tribunalul Cluj sa ne dea din nou castig de cauza, iar aceasta sa fie confirmata si de Curtea de Apel. Nu exista niciun fel de proba stiintifica pentru condamnarea celor doi inculpati, ci din contra sunt probe care sa ii dezincrimineze", a spus Giurgea.

 

In sala de judecata, cei doi suspecti au facut apel la clementa completului de judecata si au cerut sa fie eliberati pentru a-si putea petrece sarbatorile de Paste in familie. "Suntem distrusi psihic, dati-ne o sansa la viata pentru a ne petrece sarbatorile de Paste alaturi de familiile noastre care sufera. Stam inchisi nevinovati de peste un an si trei luni si promitem ca daca vom fi eliberati vom respecta toate deciziile instantei", a spus Bogdan Baciu.

 

Andrei Hosu a subliniat la randul sau ca este nevinovat si a cerut sa fie eliberat din arest invocand faptul ca: "Isus Hristos a fost rastignit pe cruce nevinovat, nu trebuie sa se mai intample si cu noi acelasi lucru".

 

Citeste si...

Andrei Hosu, suspect in dosarul "Jaf la BT", si tatal lui au cedat nervos! Vezi ce acuzatii le-au adus procurorilor - VIDEO

Judecatorii de la Tribunalul Cluj recunosc: Suspectii din dosarul "Jaf la Banca Transilvania", tinuti ilegal in arest - EXCLUSIV

Comentarii Facebook