Andreea Marin, in vizita la Penitenciarul din Cluj VIDEO si FOTO


Andreea Marin le-a vizitat astazi pe detinutele inchise la sectia deschisa a Penitenciarului Gherla. "Zana" le-a intrebat pe femeile certate cu legea ce probleme au.

Andreea Marin a venit la Cluj-Napoca in calitate de presedinte al fundatiei "Pretuieste viata", care deruleaza proiectul "Pretuieste viata" prin care se incearca sensibilizarea societatii in scopul integrarii femeilor private de libertate.

"Scopul nostru este sa organizam un transport prin care sa adunam copiii si sa ii aducem sa isi vada mamele. Nu vine multa lume sa le vada, sa le asculte, sa povesteasca cu dansele, astfel incat acesta este un moment in care isi deschid sufletul. Pe langa pedeapsa primita, acestea au parte si de alte pedepse, prin care se numara si incapacitatea de a-si vedea copilul", a declarat Andreea Marin.

Femeile inchise in penitenciar se confrunta cu sentimentul de rusine, asociat cu cel de vinovatie. Detinutele se plang de faptul ca sunt despartite de familie.

"M-a parasit toata lumea, copiii, chiar si sotul. In vizita vin rar. Au spus ca s-au suparat pe mine din cauza ca am distrus niste relatii frumoase. Stiu ca nu ar fi trebuit sa fac ceea am facut", a spus una dintre detinutele care a participat la programul initiat de Andreea Marin.

 

autor: Gratian Pacurar

Comentarii Facebook