Andreea Marin crede ca Madalina Manole putea fi salvata prin consiliere! "Zana" si-a lansat si la Cluj un proiect dedicat mamelor - VIDEO


Andreea Marin s-a intalnit cu mamele din Cluj si a lansat proiectul "Scoala mamelor", care isi propune sa consilieze femeile care sufera de depresie sau anxietate.

"Traim in secolul stresului in care anxietatea, depresia, problemele legate de sanatatea noastra mintala, ceea ce nu inseamna ca suntem nebuni, ci ca pur si simplu nu mai putem sa tinem in frau povara pe care o ducem pe umeri. Toate lucrurile astea ne fac sa luam decizii gresite, uneori nu doar pentru noi, ci si pentru familiile noastre.

Vedem la televizor stiri cu femei care isi iau viata si ne intrebam de ce? Unele dintre ele au cariere nemaipomenite si par a fi irationale in momentul in care decid sa puna punct unei poveri pe care o duc. Care o fi ea?

Madalina Manole nu e singurul caz. Adica dupa exemplul Madalina Manole au fost stiri cu femei din alte colturi ale tarii care au luat aceeasi decizie
", a spus Andreea Marin.

Fostul realizator TV a mai afirmat ca femeile care primesc consiliere pot scapa de probleme si s-a dat ca exemplu pe ea insasi. "Da, absolut ca da. Spun din cunostinta de cauza, nu vorbesc in numele altcuiva. Eu am fost intr-o situatie de acest gen si un psiholog s-a dovedit vital in astfel de momente", a completat Andreea Marin.

Proiectul "Scoala mamelor", a fost initiat de Fundatia "Pretuieste Viata" si este finantat din fonduri europene. Mamele pot afla informatii de pe portalul www.scoalamamelor.ro.

 

VEZI GALERIE FOTO DE LA EVENIMENT!

Comentarii Facebook