AICI puteți face donații pentru Robert Lukaci (Robi) / UPDATE: Sumă record adunată în câteva ore

 

UPDATE

 

Până la ora 16.00, în cont s-a adunat suma de 10.718 lei. ”Să nu vă opriți! Curând, împreună, clujenii şi nu numai, vor schimba în bine viața lui Robi. Sunt atat de fericit! Mândru că sunt clujean!”, a transmis pe Facebook taximetristul Ioan Pugna.

------------------------ 

 

Clujenii care doresc să facă donații pentru Robert Lukaci, cunoscut tuturor sub numele de Robi, pot face acest lucru în contul deschis la Banca Transilvania. 

 

Acum! să faceți valuri cum nu au fost pe Facebook! Conturile în care puteți dona pentru visul lui Robert. Shaaaaaare! să audă toată țara!”, a anunțat taximetristul Ioan Pugna, cel care a prezentat public cazul lui Robi.

 

Titular cont Lukacs Robert 

CNP 1810818125874

 

Cont EURO

RO79BTRLEURCRT00M5623902 

Cont RON 

RO94BTRLRONCRT00M5623902

 

Robert Lukaci și-a deschis propria firmă și lucrează pe cont propriu, fără a cere ajutor de la stat. Mulți în situația lui ar fi renunțat la luptă, dar Robi are un vis, să își întemeieze o familie.

 

În fiecare zi el lucrează cel puțin 14 ore. De la prima oră a dimineții poate fi văzut împingând ghereta metalică la intersecțiile din centrul Clujului, unde vinde produse auto, în special odorizante. Este modul lui de a-și asigura un venit din care își plătește taxele și chiar și-a luat un credit bancar pentru o locuință.

 

Robi mai visează la ceva, un lucru care se poate realiza mult mai ușor. Împreună cu un prieten a proiectat o nouă gheretă metalică, cu care să o înlocuiască pe cea actuală învechită. Pentru acest vis are nevoie de 2.500 de euro. 

 

Cei care pot dona, sunt rugați să o facă la conturile de mai sus. De asemenea, dați un share la acest material pentru ca mesajul lui Robi să ajungî la cât mai mulți oameni. 

 

Așa arată ghereta pe care Robi vrea să o cumpere: E VISUL lui pentru care nu vrea să cerșească - FOTO

Comentarii Facebook