Acest TAXIMETRIST a refuzat să ducă un copil bolnav la spital. Motivul este RUȘINOS - FOTO

 

Un taximestrist de la firma Pritax a refuzat să ducă un copil împreună cu mama lui la spital pe motiv că era o cursă prea scurtă.

 

Taximetristul se afla în standul din cartierul Zorilor și trebuia să mearga cira 2 kilometri, dar a refuzat.

 

Deci nu se poate asa ceva.. nesimtitul asta de la PRITAX, indicativ 233 a refuzat sa duca un copil bolnav la spital, motivand ca e prea scurta cursa si ca el e primul in standul taxi de langa P-ta Zorilor (WAKE UP). Vine o doamna cu un copilas de vreo 5 ani. Vedeai de la o posta pe copilas ca e bolnav. Nesimtitul asta era primul, doamna cu copilul de mana, deschide usa si ii spune ca vrea sa mearga la Infectioase la Urgenta. Deci pe langa faptul ca fumeaza in masina, ii refuza.. pur si simplu ii refuza, se uita la copilul ala, ii zice doamna ca are febra, dar nu il intereseaza. 

 

Alti taximetristi aud discutia, unul dintre ei... un domn mai la varsta a doua, indicativ 380 de la Diesel o striga din masina si se ofera el sa ii duca. Ce merita asta ma frate, il poti numi om??? :((( Am sunat la dispecerat sa anunt ce a facut, acolo am avut un soc si mai mare... ”Ce pot sa fac? Imi cer scuze in numele colegului”, ne-a relatat un Raul.

 

Taximetrist din Cluj, către o clientă: ”De asta ești bolnavă de cancer că vrei să faci rău”

Comentarii Facebook