Taximetrist din Cluj, către o clientă: ”De asta ești bolnavă de cancer că vrei să faci rău”

 

Un taximetrist parcat în fața Institutului de Oncologie este acuzat că s-a purtat în ultimul hal cu o clientă, care a cerut să o ducă pe o distanță scurtă.

 

Din cele relatate de clientă, bărbatul a tot bombănit pe drum nemulțumit că este obligat să preia această cursă scurtă, așteptându-se probabil la un drum spre Gara sau Autogară. La coborâre, femeia i-a dat 10 lei, fără ca taximetristul să îi dea restul, așa că i-a făcut o fotografie la numărul de înmatriculare. 

 

În acel moment, taximetristul s-a coborât și i-a aruncat cuvinte dure:  ”De asta ești bolnavă de cancer că vrei să faci rău”. Cazul a fost relatat de colegii taximetristului, care au primit reclamația femeii.

 

Si ne mai miram de ce... Uite de asta! Mama unui bun prieten a fost tratata cu profund dispret de un "clănțar" de la oncologie in cel mai josnic mod! Credeti ca astfel de caractere sunt putine printre noi? Eu am mari indoieli.... Personal îți transmit tie, şoferul de pe CJ 14 PVJ, sa ti fie ruşine! Stiu ca ai şoric pe obraz dar poate , cand o sa auzi de la colegi ca esti vedeta, te prinde ruşinea! Ne faci de rusine bădăranule!”, scrie pe pagina Taximetrişti Cluj Napoca.

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii Facebook