Radu Moisin in razboi cu CJ Cluj pentru "maruntisul" alocat municipalitatii: Clujenii produc banii in acest judet si am fost jigniri


Primarul interimar Radu Moisin si-a arata nemultumirea fata de suma de 60.000 de lei alocata de Consiliul Judetean Cluj din cota de 20% din impozitul pe venit si TVA alocata de Guvern.

"Suma este una gresit gandita. 45% din populatia judetului locuieste in Cluj-Napoca, pana la urma cei care produc bani in acest judet ar trebui bagati in seama si pentru a nu crea tensiuni suplimentare, poate altii vor sa le faca la ei la institutiile de judet, v-as propune sa nu ne aplecam asupra acestor tensiuni si sa alocam banii la spitalul municipal Clujana, asa cum a propus domana Anastase de la PSD", a declarat primarul interimar Radu Moisin.

Consilierul PDL, Radu Ratiu, directorul SC Cluj Arena SA, a luat partea Consiliului Judetean (CJ) Cluj. "Cele mai mari investitii pe care le face CJ sunt pe raza municipiului Cluj-Napoca, daca socotim sumele investite la stadion si aeroportul international vom vedea ca s-au investit sume importante in Cluj-Napoca", a declarat Ratiu.

Consilierii din opozitie au iesit la atac: "Ori domnul Tise nu mai este membru al PDL, ori domnul Moisin este in carti pentru Consiliul Judetean. Pe noi ne bucura aceste neintelegeri din PDL".

"Nu politizati! Am fost pus intr-o situatie penibila. Nu aveam nevoie de asa ceva. A fost o greseala si o chestie total neplacuta. Dar cum iesim din aceasta situatie: Elegant sau cu scandal? Niciodata la nivel de PDL nu s-a discutat ca municipiul Cluj-Napoca sa nu primeasca fonduri de la Consiliul Judetean pentru ca are buget mai mare cu 53%. Puteau sa ne spuna ca se angajeaza ca asfalteaza o parte din strada Borhanci si nu sa aloce bani pentru placutele bilingve", a mai spus Radu Moisin.

Consilierii locali au votat trimiterea unei scrisori catre CJ Cluj prin care suma de 60.000 de lei pentru placute bilingve sa fie transferata catre spitalul Clujana.

Comentarii Facebook