Primarul Horia Șulea ”pune mâna” pe un teren de 8,622 hectare de la Armată. Ce va face acolo e SECRET

 

Primarul Horia Șulea a anunțat că a obținut un teren de 8,622 hectare de la Ministerul Apărării. 

 

La cererea MAPN, am modificat prin votul CL, HCL 80/2015, privind preluarea imobilului 2350 Florești (Poligonul Mic) din domeniului public al statului și administrarea Ministerului Apărării Naționale în domeniul public al Comunei Florești și administrarea Consiliului Local al comunei Florești (cadrele MAPN sa aiba acces gratuit la facilitatile recreative ce vor fi realizate de Primarie pe terenul respectiv). Sper ca de aici inainte lucrurile sa fie limpezi si sa se realizeze transferul efectiv. Si, pe inceputul lunii octombrie, in prima sedinta de Legislativ o imensa surpriza”, a declarat primarul Horia Șulea.

 

Este vorba despre un proiect cu care s-a mai bătut cu pumnul în piept. ”Noi suntem pregatiti sa facem primii pasi in crearea unei zone unde florestenii sa poata sa-si petreaca timpul liber in conditii decente si civilizate. Primul lucru pe care il vom face este sa imprejmuim acest teren, iar apoi voi initia o dezbatere publica din care sper sa ne putem forma un plan de dezvoltare a acestei zone”, a declarat primarul Horia Sulea, în luna februarie pentru Vocea Clujului.

 

Pe terenuol de la Poligonul Mic au avut loc ultimele ediții ale ”Zilelor Florestiului”, cu excepția celei din 2015.

 

Pe cele  8,622 hectare, Primăria va putea amenaja un parc în adevăratul sens al cuvântului, pentru a crește calitatea vieții din Florești.

 

Acum comuna, este construită haotic, în foarte multe zone, remarcându-se prin lipsa parcurilor. 

Comentarii Facebook