Parc de 450 de mii de lei in cartierul Intre Lacuri! Vezi cum arata VIDEO si FOTO


Un parc cu locuri de joaca pentru copiii si un teren de baschet a fost inaugurat in cartierul Intre Lacuri. Investitia a fost realizata de Primaria Cluj-Napoca si s-a ridicat la 450.000 de lei.

"Parcul Tulcea este amplasat pe 1,5 hectare si pe care l-am recastigat. Este o locatie complexa unde exista si aparate de fitness si o pista de role si de biciclete. Avem si locuri de joaca pentru copii, dar si un teren de baschet si nelipsita fantana arteziana din toate parcurile clujene. Investitia a fost realizata de Primaria Cluj Napoca si se ridica la 950 de mii de lei. Este practic o investitie necesara pe care am facut-o in urma sfaturilor cetatenilor", a declrat Primarul Sorin Apostu.

Edilul sef sustine ca parcul a fost ridicat peste un teren abandonat. "Aici era un teren abandonat, plin de moloz. Am dus 150 de basculante de moloz din aceasta zona. Era o mlastina si am drenat-o, iar pensionarii au un foisor si un teren de baschet pentru copiii mai mari", a mai declarat Sorin Apostu.

Primarul nu s-a lasat si a batut mingea pe terenul de baschet. "Incerc si eu o lovitura ca si Morris", a spus primarul, facand referire la cosul inscris de jucatorul american de la U Mobitelco in finalul meciului cu CSU Ploiesti.

Comentarii Facebook