Gigi Becali îi cere "prietenului" său Băsescu să îl graţieze

 

Avocatul Bogdan Vlad a declarat că Gigi Becali i-a cerut să introducă la Preşedinţie un memoriu de graţiere, care se va baza pe considerente personale.

 

Memoriul va fi redactat de Gigi Becali şi va fi trimis săptămâna viitoare. Avocatul Bogdan Vlad a mai spus că Becali îşi va motiva cererea pe aspecte ce ţin de viaţa de familie a lui Gigi Becali sau de viaţa profesională a acestuia.

 

Becali a declarat după aflarea sendinţei din dosarul privind schimbul de terenuri cu MaPN că nu exclude posibilitatea de a-i cere lui Traian Băsescu să îl graţieze. "Dar de ce să nu? Şi care e treaba? Ce, mi-e ruşine? Mi-e ruşine să cer libertatea mea pentru familia mea? Care e treaba? Ce, un act creştinesc, ţi-e ruşine să-l ceri? Sau ce, dacă-l face, un act creştinesc, îi e ruşine?", a spus finanţatorul Stelei.

 

"Toate demersurile pe care le pot face - smerenie, orice - le voi face pentru ca să fiu liber pentru familia mea. Nu-mi cad galoanele dacă cer. Se poate? E legal? Se întâmplă să ceri preşedintelui graţierea? Eu o cer. Vrea - bine, nu vrea să o dea - iar bine", a mai spus Becali.

 

Antonescu despre arestarea lui Becali: Am un sentiment de profundă tristeţe şi de solidaritate cu Becali

Comentarii Facebook