Gabriel Oprea, ministrul Apararii, i-a adus omagii lui Basescu, la Cluj: Avem norocul sa-l avem VIDEO


Ministrul Apararii, Gabriel Oprea, i-a adus omagii presedintelui Traian Basescu, spunand ca Cluj ca Romania a avut noroc sa il aiba in fruntea tarii.

"Romania a avut sansa, a avut norocul sa aiba presedinte un barbat de stat, un patriot si care dincolo de orice calcul politic, de demagogie si de voturi, a sprijinit Guvernul. Vreau sa va intreb omeneste, cand Romania a mai fost vreodata laudata, cand presa internationala sau forurile internationale, ma refer la FMI, Banca Mondiala, care vorbesc despre modelul romanesc de a gestiona o criza, vorbesc despre Romania versus Grecia, spre exemplu exemplu.

Stiti foarte bine ca astazi tari cu putere economica fata de Romania, ma refer la Spania, Irlanda, Portugalia, taie acum salariile. tari puternice, Italia, Franta, Germania, iau in calcul taierea salariilor", a spus Oprea.

Ministrul Apararii a mai spus ca datorita acestor masuri Romania a ajuns sa aiba o crestere economica de 4%, cea mai mare din Europa. "Suntem pe locul 2 la interes de investitii, acest lucru, stimati colegi, s-a facut cu sprijinul dumneavoastra, cu sprijinul Uniunii Nationale pentru Progresul Romaniei si acest fapt este indubitabil. De ce credeti ca ne ataca toti?", a mai afirmat Oprea.

 

Declaratiile au fost facute la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj, cu ocazia reuniunii organizatiilor UNPR din din nord-vestul tarii.

Comentarii Facebook