Daniel Buda vrea fabrici de suc la țară. Despre Austria? ”Credeți că e mai frumos la Viena ca și la Cluj?”

 

PDL -istul Daniel Buda, candidat în Colegiul 2 - Camera Deputaților, a anunțat că militează pentru salvarea mediului rural, dând ca exemplu construirea de fabrici de suc.

 

De ce să nu am avea în fiecare localitate câte o fabrică de suc și să vindem la oraș. Nu-i mare scofală să faci o fabrică de suc. Acel suc de mere igienic. Există posibilitatea. Nu ai nevoie de avioane pentru treaba asta. Acești bani europeni trebuie folosiți. Îi putem asemui cu o autoservire. Nu poți să treci de casă fără să plătești, trebuie să dai seamă pentru bani, dar sunt fonduri care pot fi utilizate. Nu ar trebui să stimulăm numai fabricile de suc. Noi nu exploatăm suficient mediul rural. Fiind de la țară am o simpatie, poate”, a spus Buda.

 

El a afirmat că avem nevoie de infrastructură. ”Credeți că la Elveția și Austria, unde ne grăbim noi să mergem e mai frumos ca la noi? Credeți că e mai frumoasă Viena sau Austria ca și Clujul?. Trebuie numai o infrastructură pentru a veni aici să le viziteze străinii”, a mai spus Daniel Buda.

 

El nu a făcut referire la faptul că PDL a fost la guvernarea între 2008 și 2012, timp în care, din Autostrada Transilvania, a fost finalizată numai o porțiune de 54 de kilometri, din cei 415 kilometri între Borș și Brașov.

 

Nici actuala guvernare nu pune mare preț pe acest proiect. După ce a fost amânată 6 ori, licitația pentru tronsonul de 8,7 km între Gilău și Mihăiești a fost finalizată. Câștigător este Dorin Umbrărescu, sponsorul de raliu al lui Victor Ponta.

 

Umbrărescu, sponsorul lui Victor Ponta, a câştigat licitaţia pentru continuarea Autostrăzii Transilvania

Comentarii Facebook