Cei acuzati de implicare in dosarul "sexgate" la Cluj neaga unul dupa altul ca au avut de-a face cu asa ceva


Deputatul Petru Calian a declarat ca acuzatiile care i se aduc sunt false si, prin urmare, va actiona in instanta Evenimentul Zilei pentru modul calomnios in care le-a publicat. Ovidiu Calin, seful Directiei Regionale de Posta, spune la randul lui, ca asocierea numelui sau cu acest caz este tendentioasa.


"Calitatea mea in dosarul aflat pe rol la Tribunalul Cluj este de martor, alaturi de circa alte 100 de persoane. In acest dosar este instrumentat un caz care vizeaza o persoana numita Natalia Strechi, pe care nu o cunosc si cu care nu am avut niciun fel de legatura" sustine Petru Calian. 

 

Mai mult, acesta ne-a spus ca fetele despre care se vorbeste in dosar au dat initial alte declaratii pe care si le-au schimbat dupa un an de zile. Deputatul clujean spune ca in 2005 cand a fost in local impeuna cu sportivii de la Local Kombat nu a facut niciun fel de studiu de impact, asa cum s-a scris si nu a cerut nimanui sa il insoteasca in anumite localitati si nici sa intretina relatii sexuale cu el.


Seful Directiei Regionale de Posta, Ovidiu Calin, spune la randul lui ca nu a fost si nu este implicat "in acesta poveste". "Am fost invitat o singura data la DIICOT pentru a-mi fi adresate cateva intrebari, iar in urma verificarii afirmatiilor mele si a probelor existente s-a constatat ca nu am avut niciodata de-a face cu acest caz. Din punctul meu de vedere este un subiect inchis", sustine Ovidiu Calin.


Comentarii Facebook